HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Telejósda

2008.03.03. 15:59 Dizzy_P

Ez egy elég termékeny nap hülyeség szempontjából. Miközben az előző posztot írtam, átkapcsoltam a tv-t az általam nagyon kedvelt televízión keresztüli kártyás jóslásra. (Nem tudom, hogy ennek mi a szakszerű megnevezése, de remélem tudjátok miről van szó) Az első betelefonáló, egy férfi volt, aki megkérdezte, hogy fog-e nyerni ma. A kártya megmutatta a valót, hogy nem. Ez így még nem túl izgalmas. De a férfi kb. 5 perc múlva megint adásba került, és megint megkérdezte, hogy fog-e nyerni ma. A jósnő úgy finoman el is magyarázta neki, hogy ez nem így meg. De ez még mindig nem elég... A férfi harmadszor is adásba került! A kérdése viszont már más volt:

-Azt szeretném kééédezni, hoooooogy mit kééééédezzek, hogy nyeeeerjek?

 Aztán kijelentette:

 - Niccs pééézem!!!

Hát könyörgöm!!! Ha egyszer nincs pénze, akkor ne telefonáljon be 300 forintért ötször! Sőt, szerintem többször is, mert gondolom, nem kapcsolták minden próbálkozását. Na mindegy, a történetnek még nincs vége. A jós úgy döntötött, hogy lerázza magáról, és inkáb jósol neki valamit. Megjósolta azt, hogyha ma nem is fog nyerni, de próbálkozzon a szerencsejátékokkal mostanság, mert a kártya azt mutatja, hogy szerencsés napjai jönnek ilyen téren. Szerintem csak meg akarta szopatni a faszit, de ez most lényegtelen. Alig telt el 5 perc, és az úriember megint vonalban volt. És megmondta a ténylegeset:

- Nééém vaálaszolt a kééééérdééésömreee!

Na ekkor már kapott a pofájára a jósnőtől. Nem nagyon tudom már idézni, hogy mit mondott a jól hallhatóan értelmiségi úriembernek, de nem volt egyszerű, az biztos. És nincs pénze...csodálkozol hülyenemnormálisaberráltgyerek? Vagyis nem gyerek, ez már az értelme csúcsán lévő felnőtt férfi egyén. 

2 komment

Címkék: tv telejósda

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr57363587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dizzy_P 2008.03.03. 16:16:21

A telejósda szó a poszt megírása után jutott eszembe, és már nem volt kedvem átjavítani a bejegyzést, de ez a szakszó erre a műsorra. :P

metalboy 2008.03.03. 19:38:15

Régebben én is nagyon jól szórakoztam az ilyeneken. Haunal egykor ha még nem elég fáradt az ember tudom javasolni. Utána az lessz.
süti beállítások módosítása