HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Újratervezés

2009.01.18. 00:20 Laczos (törölt)

 Érdekes dolog megfigyelni a nyelv változásait. Pár éve ez a szó még semmi különöset nem jelentett. Újratervezés, újratervezés, elrontottuk, megint meg kell tervezni. Manapság azonban az autós-motoros életben kicsit is jártasak már tudják, mit jelent ez: ez az a szó, amit a navigációs készülék ismételget, mikor már ő sem tudja, hol van. Nem túl biztató ezt hallani, főleg, ha az ember rá van bízva (nekem mondjuk legutóbb egy benzinkút parkolójában tervezett újra és teljes nyugalommal mondta, hogy forduljak jobbra, még az sem zavarta, hogy ott drótkerítés állt).

Ha volt navigációs rendszer az alábbi videó főhősének autójában (már ha nem az autó a főszereplő :-), akkor valószínűleg ezt a varázsszót ismételgethette:

Nem vagyok tapasztalt, profi autóvezető, több, mint három éve van jogosítványom, az még nem sok. Talán éppen ezért nem is tudom elképzelni, hogy mégis milyen metódussal jutott fel oda a hölgy. Vajon hol nézhette el a táblát, hol irányította rossz sávba a navi, hol tolatott túl hosszan hátra... És mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy az autó mely kezelőszerveit használta ehhez a manőverhez, ugyanis a Knight Rider óta nem láttam olyan autót, amely önerőből képes lenne jelentősebb vertikális elmozdulásra (jelentősebb alatt akkorát értek, amely például ehhez a mutatványhoz elegendő). Tehát én most csak ülök itt és bámulok döbbenten, próbálom elképzelni, de nem megy... De ahogy nézem, szegény hölgy sem egészen tudja, milyen előzmények hatására is foglalta el nem éppen megszokott pozícióját. Egyébként nem rossz az elképzelés, a két épület közé befért volna az autó, ha erre a helyzetre merőlegesen próbálja meg. És persze valahonnan alulról, ahonnan az átlagautós is szokta.

(a programozási baklövések és nyelvhelyességi hibák kedvelőinek ajánlom a videó eredeti helyét is, ahol a hozzászólások idejét jelző szövegeken kedvükre cseemgézhetnek :-)

Szólj hozzá!

Címkék: repülés közlekedés autó szon

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr84884589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása