HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Mockba

2009.01.13. 16:55 Laczos (törölt)

Felvéve a Subba stílusát: Nem akarok én itt semmit sem túlmagyarázni. Nincs mit. Beszéljenek helyettem a képek.

A vodka kötődik Oroszországhoz. Célszerű volt neki valami olyan nevet adni, ami kifejezi ezt. Ezért lett Moszkva a vodka neve, mert egy ilyen minőségi italt mégsem lehet akárhogy hívni. No de a Moszkva túl egyszerű. A végén még nem hiszi el a nép, hogy tényleg a messzi orosz tajgáról érkezett a nemes nedű (pedig nem). Ezért legyen cirill betűs! Lett belőle Mockba. Más kérdés, hogy cirill betűkkel Moszkvát Москва-ként kell leírni, de ilyen apróságok nem számítanak a Coop-nál...

De nézzétek csak a címkét! Esztétikus kék, rajta a Vaszilij Blazsennij-székesegyház erősen stilizálva, és persze a varázslatos szó: szeszesital. Nem, nem vodka, nem vodka ízű szeszesital, csak szeszesital. Még az íze sem vodkás (tényleg nem). Az összetételben még csak az aroma sem szerepel, mert a célközönség érzéketlen az ízekre.

Eddig azt hittem, tudok valami a szeszesitalokról. Most már tudom, hogy nem tudok semmit...

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol vodka moszkva coop

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr55875198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása