HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Nem a reklám helye

2008.10.24. 21:19 Laczos (törölt)

Kis hazánkban van két nagy közösségépítő portál is. Jó nekünk, hogy vannak, mert rengeteg olyan dolog van, aminek csak itt lehet helyet találni. Ezek közé tartozik például az, hogy Balogh Dzsenifervioladzsesszika, a Bivalyb*sznádi Járműegészségügyi Szakközépiskola (immáron hatodszor) tizenkilencedik ef osztályos, hátrányos helyzetű tanulója sehol máshol nem tudja a csillagokból, pöttyökből, valamint arab és cirill betűkből kialakított, a "cyca" szót kötelező módon tartalmazó nevét közszemlére tenni. Szintén csak ilyen oldalakon tudja publikálni a 148 centijéhez tartozó teljes 83 kilogrammos saját tömegét rendkívül előnyösen mutató, két zsebkendőnyi anyagból készült topban és takart testfelület szempontjából széles katonai derékszíjakat idéző miniszoknyában készített fényképeit, melyeken még az sem tud segíteni, hogy egy közepesen koszos falitükörből, használhatatlanul gyenge objektívvel, ám annál erősebb, mindent elnyomó vakuval szerelt mobiltelefonnal készültek. A már-már kötelező bemozdítás sem sokat javít a helyzeten, csupán még jobban szétkeni a főhősnőt jelképező jókora foltot.

Szóval jó, hogy vannak nekünk ilyen oldalaink. Mert ugyan mi is lenne, ha ezeknek a képeknek máshol akadna hely? Mondjuk valamelyik rettenetesen színvonalas újság (pl. Blikk) társkeresési rovatában? Na, ugye! Még belegondolni is rossz! Itt legalább nincs velük annyi gond. Azon kívül a közösségépítő portálok Maunikán edződött kemény magja itt tudja magasröptű véleményeit kicserélni, nyugodtan tudják anyázni a Kimi-rajongók a k***ög Ferrarisokat, a hüje teknósok a paraszt rokkereket, vagy például a mucsalyröcsögei Támolygó SE rajongói a körzeti bajnokság örökrangadója előtt és után itt adhatják ki magukból dühüket az ősi rivális, a verestakonypusztai Ökörtrágya SC irányába. Így a helyi sportaréna környékén kisebb lesz a verekedés

Meglehetősen nagy tehát az ilyen oldalak célközönsége. Akkora, hogy megéri reklámozni rajtuk a nagy cégeknek is. A rózsaszín telefontársaság egyenesen egy külön díjcsomagot vezetett be az egyik ilyen tagjainak, majd hogy ez minél népszerűbb legyen, el is kezdte reklámozni:

Találjátok ki, hol kell reklámozni az iWiW nevét viselő díjcsomagot! Igen, pontosan ott. A MyVIP kezdőlapján. Gratulálok!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr69730343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálium 2008.10.24. 21:42:22

ez nagyon fáj XD

lény 2008.10.28. 18:56:15

Ehhez én is csak gratulálni tudok :P

ati 2008.10.29. 12:11:05

Ezt nem hiszem el... :D
Legközelebb barátok közt reklám lesz a tv2-n!
süti beállítások módosítása