HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

reneszánsz blog.hu módra

2008.05.20. 12:04 Dizzy_P

Hali mindenkinek! Régen jártam itt. Hogy vagytok? Hosszabb eltűnésem oka, hogy elég sok elfoglaltságom van mostanában, meg valami miatt nem találkozok annyi hülyeséggel. Pedig elég sokfele jártam mostanában. Talán túlságosan is keresem mostanában a posztnak valót...
Nah mindegy, nem mentegetőzök, ingább fikázok. Visszatérésem első áldozata nem más, mint a blog.hu. Kb. március óta egy eléggé semmilyen kezdőlap fogad minket, ha a blog.hu-ra tévedünk. Meg is magyarázzák, hogy ez átmeneti állapot, és nagyon über jó kezdőlapjuk lesz majd május elejétől. És ezt még egy elég szellemes poénnal le is zárják, így az ember tényleg nem lehet mérges rájuk. Igaz, hogy azok a blog haldokolnak, akiknek akkor van látogatójuk, ha kikerülnek a kezdőlapra (sajnos mi is ide tartozunk), de nem baj, nagyon jó lesz! Viszont akkor azt magyarázzák már el, hogy május eleje mikor van? Ma van 20-a...Az még az eleje? Az én felfogásom szerint nem. De lehet, hogy szerintük a hónap utolsó napja előtti összes nap a hónap eleje. De azért ez csak nem így van... Ha meg késik egy kicsit, kiírhatnának vmit, hogy "Bocsi, de késik egy kicsit", vagy valami ilyesmi. Azért várjuk a megújulást, remélem tényleg olyan fantasztikus lesz, mint ahogy írják.

3 komment

Címkék: blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr60478286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalboy 2008.05.20. 15:28:09

Csak a hónapot írták ki? Mert akkor lehet, hogy jövő év májusára gondoltak. Mint általában minden projekt a mi kis hazánkban, nincs évszám csak hónap/nap. Nincs gond plusz egy év miaznekünk....

Laczos (törölt) · http://napihulyeseg.blog.hu 2008.06.26. 22:30:47

Ma indították el az új lapot. Nem egészen két hónapot késtek.

metalboy 2008.06.27. 18:57:26

Na valaki akkor nagyon ráért ha ilyen gyorsan befejezték! Egyébbként pont időben lett befejezve a projekt (hisz ismeritek a mondást: amelyik munka nem oldja meg magát 2 hónap alatt azzal nem érdemes foglalkozni... )
süti beállítások módosítása