HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Nap (agy)réme

2008.05.01. 13:22 Laczos (törölt)

Nem újdonság ezen a blogon a Borsod-Hajdú-Szabolcs Online Nap szépe rovata, de eddig nem gyűlt össze annyi hülyeség belőle, hogy kitegyen egy bejegyzést. Most viszont ismét elérték a "kritikus tömeget". Lássunk hát hozzá!

 

"Adrienn 23 éves golopi lány ezzel a képsorozattal édesanyjának és barátjának kíván boldog születésnapot.Ivett nagyon szeret focizni, és komolyan érdeklődik a modellkedés iránt" - Ki érdekel Ivett, mikor a link Adriennre mutat?

 

"Kriszti szabadidejében nagyon szeret rajzolni és hobiszinten zongorázik" - a hírszerkesztő meg hobiszinten ír helyesen.

 

"Emese miskolci diáklány szabadidejét barátaival és kutyusával, Pumival tölti.Ivett nagyon szeret focizni, és komolyan érdeklődik a modellkedés iránt" - Ivett amolyen visszatérő vendég errefelé...

 

"Zsófinak nagy élmény volt a Mesterrel dolgozni" - Na de ki az a Mester?

 

"Judit (23) a Hajdúböszörményi Főiskola hallgatója" - Azon kívül, hogy ilyen intézmény nem létezik, semmi kifogásom nincs...

 

"Nina igazgatásszervezői szakon fog tanulni a Debreceni Egyetemen" - Valamit nagyon tudhat, ha már január végén ilyen biztos benne... (mielőtt belekötnétek, nem indul keresztféléven a szak)

 

"Földrajz szakos hallgatóként a nyírbogdányi L. Edit vágya, hogy egyszer körbeutazza a földet" - Kis f-fel legfeljebb a szántóföldet utazhatja körbe. (magyarszakkörösök előnyben)

 

"Munkája során természetes, hogy olykor hajba kap vagy fejmosásban részesít valakit F. Viki, hiszen fodrász" - Kivételesen egy jó poén a szerkesztőktől!

 

Bereczki Edina videója - beszélgetés a rendkívül jófej, mindamellett teljesen fogalmazásképtelen fotóssal (gratulálok Edinának a türelméhez!). A "...magyar-művszer... művelődésszervező" elszólás nálam különdíjat kap főiskolai szleng kategóriában!

 

Azt hiszem, egy darabig ismét szüneteltetem a három oldal látogatását...

Szólj hozzá!

Címkék: haon boon szon nap szépe

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr65449835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása