HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Tálentum... De milyen?

2008.04.12. 19:56 Laczos (törölt)

Nagyjából két hete jártam az Egyetemi Számítóközpont bejáratánál. Sok-sok informatikus dolgozik ott, mindegyiknek ott kelle bemennie, mert ez az egyetlen bejárat van, ennek ellenére a bejárat mellett álló Neptun-kioszk már több, mint egy éve nem működik. Viszont kiragasztottak rá egy papírt, ami erről tájékoztatja a hallgatókat. Erre van eszük...
De most nem erről szeretnék írni. Van a falon egy faliújság, ahol volt egy reklám. Nem is akármilyen. A Talento autósiskola tájékoztatta a nagyérdeműt arról, hogy milyen feltételekkel lehet náluk jogosítványt szerezni. A tartalom egészen szimpatikus volt, de úgy látszik, az, aki a formázást végezte, már a címnél elakadt. Nem volt olyan tálentum, mint amit az iskola neve sugall:

 

Értelmezzük a címet!
"Szeretne jogosítvány!" - Mit szeretne a jogosítvány? Forgalmi engedéllyé válni? Nem, nem ez a megfelelő értelmezés. Vagy talán csak egy tárgyrag maradt ki? Nézzük meg úgy!
"Szeretne jogosítványt!" - Szeretne a nyavalya, nekem már van. Szeressen az, akinek még nincs. Bár ha egy kérdőjel kerülne a végére...
"Szeretne jogosítványt?" - Na, csak eltaláltuk...

Szólj hozzá!

Címkék: miskolc autósiskola

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9422895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása