HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

A mai nap

2008.03.06. 00:08 Dizzy_P

Nem mondhatnám, hogy mai napom olyan túl izgalmasnak indult volna, de azért történt 1-2 jó dolog. Az öcsémnek ma volt a szülinapja - akinek ezúton is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK - úgyhogy úgy döntöttem, hogy most veszem meg neki Miskolcon az ajándékát. Ötlet nélkül indultam el, úgyhogy szóltam két barátomnak is, hogy jöjjenek, hátha tudnak segíteni. Az egyik Laci volt, aki szintén szerkesztő ezen a blogon, a másik pedig Norbi, aki normálisabb tőlünk, de ő sem elveszett ember. Képzelhetitek mi lett az ejándék vásárlásból...
Már az érdekes volt, hogy mennyire más dolgokra gondolunk, ha ajándékról van szó: Laci valamilyen autóhóz való alkatrésze, Norbi ékszerre, vagy illatszerre, én meg speciel fingópárnára. Azért el tudom ám találni, hogy mi az, amire az embernek úgy igazán szüksége van.
Amikor elindultunk, még nem gondoltam volna, hogy ebből a napból egy ide illő bejegyzés lesz, de a Miskolc Plaza (tényleg ékezet nélkül kell írni) tett arról, hogy ma is legyen friss poszt. A főbejárat után néhány lépésre ez fogadott minket:


















Tiszta szerencse hogy még kapható! Pedig vihetik, mint a cukrot! Gondolom már nyitásnál sorban állnak a stand előtt, hogy vehessenek belőle, amíg van. Hogy ne nagyon keltsünk feltünést a fényképezéssel, jól megnéztük ezt is, meg a másik standot is. Ennek köszönhetően találtunk másik gyöngyszemet is.





















Ezt csak az érti, aki rendszeresen nézi a napirajz.hu-t, de annak biztos nagyon tetszik. Mi is jót derültünk rajta.
Viszont ajándékot nem találtunk, pedig jártunk egy pár helyen. Úgy döntöttünk hogy inkább elmegyünk Tiszai pályaudvarra, és megnézzük a holokausztról szervezett vándorkiállítást, én meg visszamegyek utána központba vásárolni. A kiállításon a várttal ellentétben nem keltettünk felháborodást. Ennek egyik oka, hogy a vagonba, ahol ez volt, nem sikerült bejutnunk az iskolás csoportortok miatt. A másik ok meg, hogy én csak nagyon halkan kezdtem a holokausztról szóló kiállítás közelében énekelni a német himnuszt, csak visszafogottan jegyeztük meg a plakátot nézve, hogy nagypapán milyen jól állt az SS-tisztes egyenruha, és csak alig hallhatóan hívtuk egymást  Hansnak és Jürgennek.
És ez a nap még ezek után is tudott olyat mutatni, amit nem vártam volna. Volt még egy fizika órám, amire nagy kedvem nem volt bemenni, de megérte. Nem maga az óra hozta a poént, hanem ami utána jött. Épp foglaltuk el a csuklós buszon a helyünket, amikor a buszsofőr ezt mondta a mikrofonba:
 - Annyian legyenek elől is, mint hátul!
Akármennyit gondolkodok ezen, nem tudom megérteni... Viszont megnyugtatok mindenkit, a tesóm nem maradt ajándék nélkül.

2 komment

Címkék: busz holokauszt miskolc plaza

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr46367686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laczos (törölt) · http://napihulyeseg.blog.hu 2008.03.06. 15:45:53

Az "Annyian legyenek elöl is, mint hátul!" szerintem a miskolciak jellegzetes népi sportjára vonatozik. A miskolci ember ugyanis csuklóallergiás, ezért miután felszáll a csuklósbuszra elöl (elsőajtózás), nem mehet át a csuklón, megáll elöl, így az 1-es és 2-es ajtó környékén egymást ütik-vágják-tapossák az emberek, a 3-asnál és a 4-esnél meg ülőhelyek is vannak.

Dizzy_P 2008.03.07. 01:42:19

De most hátulra ment mindenki, és az nem tetszett neki.
süti beállítások módosítása