HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Tapló Télapó

2009.01.23. 10:23 Laczos (törölt)

Rémlik még valakinek ez a filmcím? Igen, olyan jó hat évvel ezelőttről... Bevallom, én még nem láttam, de biztos jó volt. A minap a T***O-ban azonban láttam a Tapló Télapót élőben:

Mert ugye árultak ők zenélő-táncoló Mikulást karácsony előtt. Mert a fontos. Nem is tudom, miért nem vettem egyet. Csakhogy maradt még a készletből és el kell adni. Akár az eredeti ár harmadáért (már csak négyszámjegyű) is. Mivel jobb hely nem volt neki, ezért a műszaki osztályra került ki. Mint az látható, a munkavédelmi sisakok közelébe. Talán túl közel is hozzájuk...

Szólj hozzá!

Címkék: tesco karácsony debrecen bolt mikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr39897244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása