HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Csak előre!

2009.01.14. 12:55 Laczos (törölt)

A magyar közlekedési szubkultúra érdekes színfoltai a parkolóházak. A Magyar Közút Kht. által fenntartott közutak már nem sok meglepetést tudnak okozni az autósoknak, motorosoknak, gyalogosoknak; azok olyan egyformán hülyék. Ugyanazok a baromságok fordulnak elő. Na de a parkolóházak... Magánüzemeltetésűek, ezért aztán egészen más dolgok találhatóak itt, mint a közutakon. Vannak például egészen meglepőek is:

Igen, az a nyíl ott még a parkolóházban is a kötelező haladási irányt jelöli a sávon belül. Csek előre! Szabad út biztosítva a falig. No de itt még megvan a mentőöv: a felfestés kanyarodik, tehát az egyenes nyíl nem az aktuális EuroNCAP-vizsgálat helyét jelöli, hanem azt, hogy a sávot kell követni. Megnyugtató. No de ez?

 

 

(a képminőségért természetesen kérem a szokásos nagy elnézést, mert a fényképezőgép már megint otthonmaradt)

Tehát ez így. Egyenesen vagy jobbra. Szabadon választott. A továbbhaladás egyenes irányban 10 t feletti össztömeg esetén javasolt. Kivétel: olyan tűzoltóautók, amelyek rá tudnak csatlakozni a tűzcsapszekrényre, illetve minden olyan jármű, amely befér az ajtón. Esetleg 76,2 mm-es és afeletti űrméretű löveggel felszerelt harckocsik is megpróbálhatják. A többieknek marad a jobbra kanyarodás...

Vagy lehet, hogy önbizalomteszt? Neki mersz menni a falnak? Bízol az autódban? A fene sem tudja...

1 komment

Címkék: közlekedés debrecen parkolóház kresz

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr60878229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalboy 2009.01.14. 22:40:20

Szerintem még nincs kész . A falra még felfestenek egy élethű kijáratot mint a gyalogkakukk rajzfilmben a prérifarkas a sziklára.
Le merem fogadni hogy be is kamerázzák! Ez valószínűleg a biztonsági őröknek lesz ilyen humorcsatorna hogy ne unatkozzanak ott egyedül a bódéba...
süti beállítások módosítása