HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Biztonság mindenek előtt

2008.07.09. 22:15 Laczos (törölt)

A felirat elolvasása és értelmezése - na jó, csak az értelmezésre vonatkozó kísérlet - után átvonultam a lakókocsi túloldalára. Ott is volt látnivaló.

Azt mindannyian tudjuk, hogy kis hazánkban nem egészen optimális a közbiztonság. Ez a lakókocsi pedig alá van bakolva, csatlakozik a hálózati áramra, így elég nehéz elmozdítani. Ráadásul nem biztos, hogy egy jól képzett piacoló nem áll a helyére kora reggel, ezzel lehetetlenné téve az áramvételezést a kiépített helyről. Tehát célszerű, ha a lakókocsi a helyén marad, nem hozzák-viszik minden nap.

Mit eredményez ez a kettő együtt? Zárakat, lakatokat. Mivel itthon vagyunk, sokat. Van is választék bőven, nézzétek csak!

Való igaz, nem bízott semmit a véletlenre, aki ezt kitalálta. Ha van zár, az a biztos. De mennyi is?

Egy az ajtó tetején.

Egy az ajtón, ez gyári. Ez eddig kettő.

Egy az ajtó alján és egy az átlósan futó vason. Már négynél járunk.

És a slusszpoén: két tartalék lakat az egyébként húzásra-tolásra-taszigálásra kitalált fogantyún! Tehét hiába van meg a kulcs mind a négy lakathoz, zárhoz, még akkor is van kettő, így van lehetőség cserélgetni. Na, ez azért nem semmi!

Szólj hozzá!

Címkék: piac lakat szerencs

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr60561316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása