HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Ismét a szubjektivitásról

2008.06.19. 15:48 Laczos (törölt)

Kedden Bundi elnevezésű, hozzám hasonlóan magas szellemi színvonalú barátommal elmentünk beiratkozni. Az egykori drága kedves gimnáziumi osztályfőnökünk új osztályt kapott, hozzá mentünk, hogy mi még egyszer szeretnénk ide járni. Nagyon örült nekünk és rá is vett minket, hogy az ezzel járó adminisztrációban segítsünk neki.
Mindez a biológia szaktanteremben zajlott le, így szétnéztünk, mi változott a ballagságunk óta. Első ránézésre semmi. A terem végén még mindig ott van az általunk elkészültekor sokszor megmosolygott térkép:

Íme, Szerencs és környéke. Miskolccal és Sárospatakkal. Mindkét város legalább 40 km-re van. Egy kicsit bekerült a szomszéd megyéből is (Szabolcs-Szatmár-Bereg). Itthon összehasonlítottam egy közigazgatási térképpel és ahogy néztem, ez bizony csaknem fél Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Szerencs és környéke címszó alatt. Ha jobban meggondoljuk, az is szubjektív, hogy mi van egy város környékén... Na de ennyire?

1 komment

Címkék: térkép gimnázium szerencs

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr73529314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalboy 2008.06.19. 23:13:19

Jó volt az a biratkozás egész délután le voltam zsibbadva. :) Legalább az elsősök láthatták mi várja őket a nagyvilágban....
süti beállítások módosítása