HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Szökőcs update

2008.06.11. 20:22 Laczos (törölt)

Nem, nem táplálkozási tanácsokat ad az öreg, csak frissítem a "személyi anyagát", ugyanis megtaláltam a YouTube-on azt a videót, amit még tavaly nyáron készítettem róla.
Íme:
 

 
Egy kicsit be volt rúgva a szaki és ezen a hideg víz sem sokat segített. Gyakorlatilag nem reagált rá, így némi fizikai ráhatást kellett alkalmazni, hogy visszatérjen a mi dimenziónkba. Egyébként füvet kellett volna nyírnia, de amint azt a mellékelt ábra is mutatja, nem az lett a vége. Csakúgy, mint egy évvel később, mikot zuhogó esőben állt neki füvet nyírni a mosógépmotoros fűnyíróparódiával. Akkor is hasonló állapotban találtuk az udvaron:

 

Megmagyarázhatatlan, pontosan milyen eljárással nyerte el ezt a testhelyzetet, de mivel mélyen aludt, ezért valószínűleg kényelmes volt neki. Egyébként gyakorlatilag teljesen részeg volt, életjeleket nem adott. A pulzusát nem volt kedvem megmérni.
Szökőcs számára a mostani motorostalálkozó gyakorlatilag egy nagy fehér folt, fogalma sincs, mi történt 3 napon át. Azonban voltak olyan alkalmak is, amikor egy-egy egész órán át józan volt és alkotott. Ilyen volt a tavalyi keresztúri motorostalálkozó is, melyen egy ismeretlen eredetű, általa magyar honvédsapkaként beazonosított fejfedőben, illetve egy rendezőségi kukásmellényben vett részt (ez utóbbit azóta sem tudom, honnan szerezte és ő sem tudott elfogadható magyarázatot adni rá). Gyönyörű látvány volt, mikor éjszaka, a kevés fényt erősen visszaverve próbálta beterelni a szalonnasütés után a kapun kívül maradókat. Az járt igazán rosszul, aki valamilyen világítótest segítségével megpróbált arcanalízist végezni, mert nagyjából ezt láthatta:

Valószínűleg nem őt szerződtetné a L'Oréal a legközelebbi kampányának arcaként. Inkább az Addams Family valamelyik filmváltozatának plakátján láthatnánk viszont, ha lenne olyan nyomdagép, ami nem menne tönkre "Okos enged"-alapon. Értelem nincs az agyában, szesz viszont annál több.
A következő kép amolyan "ilyen volt - ilyen lett" rendszerben is kapcsolódhat ehhez. A honvédsapkás kép 2007. augusztus 3-án (vagy 4-én, keresztúri bulikon egy nap ide vagy oda fel sem tűnik :-) készült, ez pedig idén júniusban. Látható a különbség és most elsősorban nem az időközben beszerzett nagy-magyarországos pólóra gondolok.

 

"Bodrogkeresztúr. Töksötét. És a hajam még mindig tökéletesen áll. Ez az árokparton fekvés hatása"
A nagy-magyarországos póló pedig igen szép, csak ne olasz zászló lenne belefestve... :-) De őt ez nem zavarja. Csakúgy, mint a nadrágján található tekintélyes folt, amely akkor került oda, mikor jó negyedórával azelőtt épp könnyített magán az udvar közepén. Ja, kérem, aki Erdély visszacsatolásán fáradozik, azt nem fékezhetik ilyen apróságok...

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol részeg alkoholista szökőcs keresztúr

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr12515323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása