HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Telekommunikáció a XXI. századi Magyarországon

2008.05.23. 10:15 Laczos (törölt)

Tegnap este teljes nyugalomban kapcsoltam be a TV-t, hogy megnézzem a hárombetűs csatorna csütörtök esti szórakoztató műsorát (igen, azt, amiben a Design Center van, engem csak az érdekel belőle). Nem számítottam rá, hogy nem az fog menni. Helyette ugyanis Stohl Bucit és Jáksó Lászlót láthattam fehér öltönyben idétlenkedni szépségkirálynő-választás címszó alatt. Természetesen a zsüri döntött, a hagyományokat nem lehet felrúgni, de abból nem lett volna nagy bevétele a csatornának, ha a néző csak ül és bámulja, hogyan szavaznak az okosok. Ezért aztán SMS-játékot kellett fabrikálni a műsorhoz, melyben közönségdíjat kaphat a legnépszerűbbnek bizonyuló jelölt. Ez a nézőnek is jó, mert ő meg nyerhet. A csatornának is jó, mert a sok tízezer emeltdíjas SMS jó üzlet nekik. Na de mit sem ér az egész, ha a néző nem tudja, hogy lehet szavazni. Ezért aztán Stohl Buci a VV-ben összeszedett valamennyi rutinjával biztatta a nézőket:
"Szavazzanak mobiltelefonról SMS-ben, vagy a vonalas telefonjukról a megfelelő telefonszám felhívásával!"

 

Mi az a vonalas telefon? Vonalas mintájúra festett mobil nem jó? Vagy esetleg arra gondolt, hogy a mobilon néha nincs vonal?

Szólj hozzá!

Címkék: telefon tv

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr37483606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása