HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Egy újabb rally szakértő

2008.05.22. 16:03 Dizzy_P

Akinek lövése nincs a rallyhoz, az lehet, hogy elveszti a fonalat ezen a poszton, tőlük előre is bocsánatot kérek.
Múlt vasárnap újra ellátogattam egy rally-versenyre. Ez egy rally túra futam volt, ami Salgótarján környékén volt megrendezve. Hogy mennyire volt érdekes verseny, azt az elárulja, hogy az első körben két aútó rontott komolyat azon a részen, ahol mi voltunk: Az egyik előfutó, és a záró autó. Azért ez is ritka...De én most az előfutóról fogok mesélni.
Úgy történt az eset, hogy két előfutó autó jött néhány másodpercre követve egymást. Elől egy Opel, és mögötte egy Lada. Az Opel besokalt a kanyarban, és leeset egy kb. 1-1,5 méter mély gödörbe, de ugyanazzal a lendülettel a legközelebbi helyen, ahol tudott, vissza is jött az útra. Így a lada is meg tudta előzni. Erre egy idősebb bácsi, aki állítása szerint már 40 éve jár rallyra, rögtön levonta a konklúziót:
-Hááááááááá azééééé csinááááta, meeee csak így tudta élengedni.
Nem akartam vele veszekedni, de az út, az bőven megvolt két autónyi széles. Az autó már a kanyar közepétől állóra fékezett kerekekkel csúszott vagy 10 métert. És elhihetitek, hogy nem olyan túl jó az autónak, ha orral előre leesik egy ilyen mély gödörbe. De ha a bácsi ezt mondta, akkor biztos ért hozzá, és az úgy is van... Mi azért, akik ott a környékén álltunk, jót nevettünk rajta, és ő is büszke volt magára, hogy ilyen roppant szakértő ebben a sportban.

1 komment

Címkék: salgótarján rally salgó

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr31482542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mézga Géza 2008.08.07. 01:22:23

Pedig eztet én is láttam oszt télleg úgy vót, hogy átrikkantott, hogy 'engedjémámennem' oszt az meg elengedte. Háúgyvót hát.
süti beállítások módosítása