HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Vízisport

2008.03.12. 17:43 Laczos (törölt)

Tavaly megújult a miskolci Hősök tere. Kerültek rá szökőkutak, padok, fák a testvérvárosokból - no és mélygarázs-lejárat, illetve kompresszor- vagy transzformátorház (fogalmam sincs, mi az, de ronda). No meg díszmedencék. A tér Földes Ferenc Gimnázium felőli végére került egy szigetnek kinéző terasz, amelyet alacsony díszmedence vesz körül. Az alábbi képen látható a templom (nagy sárga, díszes épület) felé, de még az utca "innenső" oldalán keresve. Megtalálható onnan, hogy négy besüllyesztett klímakompresszor veszi körül. Nem volt kedvem ennyi miatt összefirkálni a képet, azért nem karikáztam be.
Mint látható a "sziget" körül ott van egy alacsony medence. Nagyjából olyan, mint a strandok lábáztatója. Ma jártam arrafelé, belenéztem és csodát láttam a fenekén:

Nem kívánom részletezni, mik azok a nyomok, amiket bekarikáztam. Akit nagyon érdekel, nézze meg a nagy képeken. Csak csendben megállapítottam, hogy azért a magyar ember mindig, mindenben megtalálja a hülyeséget...

1 komment

Címkék: miskolc medence hősök tere

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr62376846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalboy 2008.03.12. 21:10:55

A lábáztató már megvan de hol a medence?!
süti beállítások módosítása