HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Amiből egy is elég egy napra - frissítve

2008.01.19. 00:31 Laczos (törölt)

A minap éppen azt kerestem a Borsod Online-on, hogy vajon miért járt szerdán villamospótló autóbusz Miskolcon a Tiszai pályaudvar és a Városház tér között. Ha már úgyis azon a portálon jártam, megnéztem a Nap szépe rovatban, hogy kinek volt aznap annyi önbizalma, hogy 30-40 képpel megjelenjen a "nagy nyilvánosság" előtt - sajnos ugyanis ebben a rovatban ritkán látni igazán szép lányokat, inkább a túláradó önbizalomnak köszönhetik, hogy bekerülnek az újságba. Mi meg nem köszönjük meg nekik. Ami viszont szépségtől független, azok a csodálatos, rendkívül értelmes, már-már a filozófia határait feszegető idézetek, ajánlások a képsorokhoz. Íme néhány vegyesen a három portálról (boon-haon-szon) az elmúlt 1-2 hónap csodái közül:

 

"A nyíregyházi G. Sz. nagyon ragaszkodik azokhoz az emberekhez, akiket megszeretett." - Előfordul ez, na.

 

"Az ibrányi T. A. egy karaoke bárban dolgozik, így nem csoda, hogy szeret énekelni." - A karaoke-bárokban, már amennyire én tudom, elsősorban nem a dolgozók szoktak énekelni (ha csak ők dalolgatnak maguknak, akkor nem nagyon pörög az üzlet)

 

"B. A. azokat a festményeket szereti, amelyeken virágok vannak, mert imádja őket." - Fatal error, division by zero. Ezt nem tudom értelmezni. Mit szeret? Mit imád? Ha a festményeket szereti és imádja, akkor minek kétszer... Á, hagyjuk!

 

"Kereskedelmi végzettségével szakterületét szeretné megcélozni a tornyospálcai Sz. A." - Na, ezt aztán tényleg nem gondoltuk volna, de a képeket elnézve jobban járunk, mintha sztriptíztáncosnő szeretne lenni...

 

Eszti mottója: "Az életben bármi megtörténhet, ezért szép és hát egyszer élünk!" - Reménykedjünk, hogy a következő fotózására majd megtanítják az összefüggő összetett mondatokra is.

 

"Betti imádja a barátait, utazni, bulizni, na és a csokit!" - Rendkívül igényes nyelvi megoldás főnévi igenevek mellé tárgyragos főnevet tenni egy felsorolásba (ha valakitől élőben hallom, néha szájbavágással szoktam jutalmazni).

 

"Adrien pincérnek tanul és az is szeretne majd lenni." - Volt már egy ilyen a válogatásban, nem kommentálnám külön. Nem éri meg.

 

"Eszter (16) kiskutyájának,Pajkosnak küldi ezeket a képeket." - Ha az előbbi fatal error volt, akkor ez egy format c:/u...

 

"Ne álmodd az életed, hanem éld az álmod." - Egy hónapon belül háromszor olvashattuk ezt. Fantáziadúsak a lányok.

"Sikeres felvételt nyert T. A. a Debreceni Főiskola médiakommunikáció szakára." - Ha ő nevezte az intézményt így, akkor majd ott megtanítják, hogy Debreceni Egyetemnek hívják. Ha az újságíró kolléga írta el, akkor inkább nem mondok semmit...

 

S a végére az egyetlen őszinte mondat:
"Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi."

 

Azt hiszem, ezekből tényleg elég egy is egy napra...

Szólj hozzá!

Címkék: haon boon szon nap szépe

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr45302882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása