HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Az üzlet forradalma

2009.01.17. 08:31 Laczos (törölt)

Az Internet forradalmat hozott az üzleti életben is: először csak az addig a lapokban naponta-hetente-kéthetente megjelenő, kézzel rondán írt, ezért rosszul szedett, kiolvashatatlanul kicsi apróhirdetéseket felváltották a weben azonnal megjelenő, mindig olvasható, fényképes darabok, melyek kereshetőek, kategorizálhatóak. Aztán az eBay "feltalálta" az új kereskedelmi formát: az internetes aukciót. Regisztrálok, feltöltöm, írok egy árat, aztán vagy elviszik, vagy nem. Ha elviszik, kifizetem a jutalékot, ha nem, újrakezdem, ha akarom. Csak ez az egyszerűség mellett magával hozott még pár kevésbé előnyös jelenséget is... Például azt, hogy innentől kezdve bárki bármit megpróbálhat eladni. Bármilyen áron. Így aztán meglepő áruk kerülnek fel az eBay magyar megfelelőjére, a Vaterára.

Műanyag tégely üresen akárminek - Hasznos. Rendkívül hasznos. De szerencsére egyforintos aukció, annyit megér...

Retro Nokia Középrész - Így, csupa nagybetűvel. Való igaz, nagy is, kellően értelmes is... :-)

Maljutka páncéltörő rakéta irányítópultja - Erre is nagy szükség van otthon... (direkt hagytam meg a biztonsági kérdést, az oldalon is így szerepel)

Katonai rakétavető rakéta nélkül - Úgy meg nem is ér semmit... :-P A termékleírás külön gyögyszem: "Mindenféle kütyük és bigyók vannak rajta, aminek a rendeltetését a hozzáértők bizonyára sejtik"; "Otthoni bárpult, pub, kocsma, pizzéria, étterem, motorosbolt, pankrátoraréna, loft vagy extrém lakás berendezéséhez ideális"

Hülye, aki elolvassa... - A jófejpólók új generációja itt is megjelent.

Használt automata bélyegző - Ez is egy roppant hasznos dolog, nem is értem, miért nem ütötték még le..

Kínai mobil magyarítás - Parasztvakítsunk 20.000 Ft-os ál-N95-tel kínai nyelvtudás nélkül is!

Hülyegyerek-mintás nyakkendő - Ez is hiányzik még a ruhásszekrényemből... (és egy darabig még fog is!)

Hyundai hűtőtáska FM-rádióval, CD-lejátszóval - Na de a hűtőtáskával miért kell zenét hallgatni? Egyébként külön megéri villámáron leütni! :-)

Mulatós karaoke-party DVD - Azoknak, akiknek nem elég, hogy ezt hallgatják, még a szövegeket sem ismerik...

Ez van. Ilyen az üzlet. Mindent meg kell próbálni eladni, hátha pénz lesz belőle. Pár évvel ezelőtt ezen csodák nagy része még a kukában végezte volna, de az Internet megváltoztatta a világot és így most szemét helyett árunak hívják őket.

Hát nem bámulatos?

1 komment

Címkék: internet szemét vatera

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr95881693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalboy 2009.01.18. 13:28:44

A rakétavető jól nézne ki a szobában vagy a kertben....
Most hogy belegondolok, én mennyi hülyeséget tudtam volna értékesíteni a hátsó kertben lévő pár tonna vasból.... Ha valamit feltennék a vaterára feltétlenül szólok. :)
süti beállítások módosítása