HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Szökőcs mesél

2008.10.18. 19:30 Laczos (törölt)

Utálatos dolog a vízszerelés. Először is: általában hidegben, esőben, szélben kell csinálni. Nyáron, mikor senkit sem zavarna egy kis vizeskedés, ásás, csőszerelés, sosem kell semmit javítani a hálózaton. De amint fel kell venni a vastagabb, jó nedvszívó ruhát, amint egyébként is lefagy az ember keze, amint kezd jól megdermedni a talaj, hogy ne lehessen dolgozni, rögtön jön valami probléma. Ilyenkor pedig előáll az a csodálatos helyzet, hogy az ember térdig vízben áll, mégsincs mit inni, mert az ivóvíz nem jön (pont azért, mert ott ér térdig, ahol nem kellene). És mivel dolgozik az ember, ráadásul a vizes ruha nehéz, mozogni sem könnyű benne, hamar megszomjazik. No de mit igyon, ha nincs víz? A megoldás egyszerű: bort. Sokat. Ezt tette Szökőcs kolléga is, aki a nagy munka szünetében megpihent és elmondta nekem, most épp hogyan zajlanak mindennapjai, mennyire várja Leventét, mikor indul Nagyváradra, sőt, még azt is megosztotta velem, hogy ő bizony halála után nem a pokolba, hanem a mennyországba szeretne jutni. Fogadjátok nagy örömmel ezt az exkluzív interjút! (avagy retekklub-stílusban: csak most, csak nektek, csak itt!)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: alkohol részeg alkoholista setit borsod szökőcs

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr44720509

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: este chico 2018.02.17. 12:49:38

Az undertheradarmag.com pozitív Spirit-kritikája - Depeche Mode összes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása