HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Célszerűen, ésszerűen, egyszerűen

2008.05.28. 19:56 Laczos (törölt)

Tesóm megfázott, így most velem van itthon. Reggeli rutin: felébred (ezt csak onnan veszem észre, hogy tör-zúz a kamrában, mert keresi a túrórudit), utána átöltöztetem, kap reggelit és beadom neki a gyógyszerét. Háromféle kanalas gyógyszer, benne a dobozban mindhárom, mellettük a hozzájuk tartozó útmutató. Miután beadtam mindháromat, szerettem volna visszatenni őket a dobozokba. Persze az útmutatókat kivettem előtte, mert csak úgy lehet elkerülni, hogy összegyűrődjenek. Akkor jött a baj, mikor vissza szerettem volna tenni a papírokat.
A három papír szépen összehajtva. De hogyan? A gyógyszer neve a létező legbelső oldalon. Nem elég, hogy kihajtogatom, még meg is kell fordítani. Utána még egyszer nem sikerül úgy összehajtani, ahogy gyárilag megoldották - és úgy, hogy még egyszer beférjen a dobozba. Tehát nem elég, hogy szívok azzal, hogy széthajtogatom, hogy megkeressem, melyik dobozba kellene beletennem, még nem is sikerül, mert nem tudom olyan keskeny csíkba hajtogatni, mint ahogy volt, tehát csak összegyűrve fér bele.
Erre van valami értelmes magyarázat?

1 komment

Címkék: gyógyszer szerencs

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr63492332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalboy 2008.05.29. 22:20:25

Van. Nincs kézügyességed. Gyakorolni kell ennyi az egész. Amúgymeg mér nem dobod ki, vagy szeded ki egyenként???
süti beállítások módosítása