HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Újra az infó tanszék

2008.01.18. 13:02 Dizzy_P

Előző bejegyzésemben leírtam, hogy bennem kialakult egy kép az ilyen infó tanszékes,  kocka, monitor fejű programozókról, informatikusokról. Úgy gondoltam, hogy ők a computerük nélkül elveszett emberek, és nem is képesek anélkül cselekedni. De kiderült, hogy nem mindegyik reménytelen eset. Erre a gyakorlatvezetőm döbbentett rá. Ő egy olyan figura, aki kiállásában is és fizimiskára is tipikus kocka. Szerintem élete 80 %-át a monitor előtt töltötte. Ezt azért gondolom, mert a szemén olyan szódásszifon van, amivel talán Mexikóig is ellát. És képes volt a róla, és hozzá hasonló lényekről kialakult sztereotípiáimat  megcáfolni.
Ez  akkor történt, amikor a pótzh után a tanárom felrakta a honlapjára a zh sort. De nem is akárhogy!























Ez annyira egyszerű, de mégis annyira brilliáns! Most azt mondjátok: "Na bumm! Visszahajtotta névnél a sarkát, és bescannelte." Igen, nekünk ez ilyen  egyszerű. De az ő életfelfogásukat nézve ez mégis... nah...értitek. Azért ez már valami, mi? Gondoltam, ha már be is scanneli, digitálisan törli ki azt a részt, vagy valami ilyesmi. Mondjuk, mivel valószínű, hogy Word-ben lett megszerkesztve a zh, egyszerűbb lett volna magát a Word dokumentumot felrakni, de akkor most nem tudnék itt miről írni. :P

2 komment

Címkék: egyetem miskolc infó tanszék

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr40302079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gigaman 2008.01.18. 15:22:52

Mik vannak, tanulás helyett blog, hát szép XD

Metalboy 2008.01.18. 16:09:02

Hát igen... én az ilyen kis mindennapi hülyeségeket már fel se veszem mióta elkezdtem egyetemet.
süti beállítások módosítása