HTML

Mindennapi hülyeségek

Azok az apróságok, amik mellett mindnyájan elmegyünk, de nem biztos, hogy ráérünk észrevenni őket. Néha bosszantóak, de ha nem velünk történnek meg, még szórakozni is lehet rajtuk.

Friss topikok

  • vwpolo: Csak szólok, hogy a Lórántffy Kolinak semmi köze a fősulihoz, az egy szakközép kolesza :) (2013.03.12. 19:01) Ingyen albérlet??????
  • ablakos: Az ilyen hülyeségeket még az szokta tetézni, amikor egy adott házon több tíz évvel korábbi házszám... (2011.09.15. 11:35) Tirpákia szépségei I. avagy a házszámok sűrűjében
  • Law enforcer: ZolTHán? (2011.08.30. 20:36) Téhával
  • Laczos (törölt): @Zizike98: Gratulálok neki! A plakát önmagában jó lett. Arról viszont lehet, hogy nem tehet még ő ... (2009.06.21. 16:00) Csak stílusosan!
  • metalboy: A másfél literes PET-palack szinte egyáltalán nem minősül borosüvegnek( a benne lévő folyadék pedi... (2009.01.27. 08:11) (B)ornamentika

Ezt így hogy?

2009.02.15. 13:19 Laczos (törölt)

Jó, tudom, kimaradt két hét. Van az úgy. A vizsgaidőszak vége mellett az állandó logisztikai baklövések is hátráltattak: hol a fényképezőgép nem volt nálam, hol az adatkábal, hol mindkettő. De most itt vagyok, nem ússzátok meg.

Történt, hogy egyik este éppen ki szerettem volna fáradni a Tuskóba. Villamossal le a városházáig, onnan pedig majd a 3-as troli kivisz. Ha jön. Nem jön. Várok. Na, na... 32-es busz. Az sem visz ki. A nagy várakozás közben pedig láttam néhány feliratot a falon.

Ez így. Szóval Abrána megcsalta a férjét is, Balaj pedig idióta. Nem lehet nagy öröm számára, hogy ilyen éls kritikát kell olvasnia magáról egy forgalmas buszmegállóban. De ez még nem minden, szegény Balajnak mást is el kell tűrnie:

Kik eddig nem tudtátok, most megtanulhatjátok... Hogy Bala nőtlen. Szegény! Szerintem nem vágyott arra, hogy ezt bárki elolvashassa. Bár ha azt nézem, társkereső üzenetnek nem is rossz. Én azonban valami elérhetőséget is írtam volna oda.

A két felirattal kapcsolatban csak egyetlen kérdésem maradt:

Ezt így mégis hogy?

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen falfirka buszmegálló

A bejegyzés trackback címe:

https://napihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr36944345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása